Okategoriserade

Ny bloggsida!

Jag har jobbat en tid på att skapa en ny hemsida där jag ska kunna ha min blogg och sälja lite färdiga alster, mönster mm. Den kommer självklart att utvecklas under resans gång, men igår fick jag till att kunna länka över bloggen här till den sidan. Nu får vi se om jag fått det att fungera så att uppdateringarna också per automatik kommer in på den nya sidan. Annars får jag lägga in dem manuellt. Nu kan du i alla fall välja om du vill läsa bloggen här på blogger, eller om du hellre gör det via www.hildursbarnbarn.se. Rent estetiskt, så tycker jag att bloggen blev snyggare via nya hemsidan än vad jag har fått till den att vara här. Så nya och gamla besökare. Välkomna att besöka hildursbarnbarn.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *