Tankar kring handarbete

Jag har köpt lite garn på rea!

Garnkorgen hade rea och jag köpte mig två nystan ljuvligt garn – Azapa från Araucania. Det är ett garn som har följande blandning: 30% alpacka, 45% merinoull, 15% silke och 10% donegal. Vad donegal är vet inte jag, men det är säkert någon av er som kan tala om det för mig.

Vad gäller denna nya hemsida, så vet jag inte varför man inte kan lämna kommentarer, men jag jobbar på att ta reda på varför – tack Hugomamman, för att du uppmärksammade mig på det.

Man kan ännu inte lägga sig som följare här, men jag vet att det ska gå att lägga till en sådan funktion. Jag har bara inte löst hur man gör än. Men det kommer. Tack Hedvig för att du frågade om det. Nu har jag två saker som jag måste förbättra på den nya bloggen. Jag skriker till när det fungerar. Ha en fortsatt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *