Tankar kring handarbete, Veckans UFO

>Nej men usch – den blev verkligen inte bra!

>Veckans UFO är klart och dött!

Igår kväll stickade jag klar den eländiga akryl/mohair-koftan och vet ni? Den blev så ful! Jag kommer aldrig att använda den. Garnet är bara för eländigt i struktur och känsla. Jag provade den och började nästan skratta – så illa var det. Jag tror ni fattar. Jag har därför knöglat ner den längst ner i en kasse och tänker kasta den. Garnet är inte ens värt att repa upp. Mycket jobb för ingenting kan man ju tycka, men jag sa ju redan från början att jag inte tyckte om garnet. Jag skulle kastat bort eländet redan då. Jag försökte väl intala mig själv att den skulle bli finare när den var klar, men det blev den inte. Mot nya projekt nu. Jag stickar vidare på min randiga uppifrån-och-ner-kofta, så hoppas vi på att den blir fin i alla fall. Garnet är i alla fall vackert.

2 reaktioner på ”>Nej men usch – den blev verkligen inte bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *