Stickat - kofta, Veckans UFO

>Veckans UFO, v 9 före!

>Ett sista UFO-projekt ska det bli denna vecka. Inte för att det är slut på UFO-listan precis, men jag ska fokusera på ett par WIP ett tag framöver nu tänkte jag. När detta UFO-projekt är klart, så har jag bara några broderier och två sommarprojekt kvar och de kan få vänta lite. Känns mer motiverat att sticka klart något annat lite mer vinterbetonat först.

Hur som helst. Denna vecka ger jag mig i kast med min ljusblå/grå mohair/akrylkofta. Det skulle vara så skönt att få den klar. Jag inser att jag inte tagit i den sedan mitten av december, så den är verkligen ett UFO och ett UFO som verkligen inte vill bli klart heller. Jag har stickat fram- och bakstyckena klara och nu återstår ärmarna. Bara att bita ihop med andra ord. Så här såg den ut när jag arbetade med den senast.

1 reaktion på ”>Veckans UFO, v 9 före!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *