Broderat

>Jag har lekt lite med ett broderi!

>

Inspirerad av alla begåvade människor där ute, med vackra bloggar fyllda av broderier, så håller jag själv på att skapa något. Jag vet inte vad det ska bli, ett armband, dekoration på något eller helt enkelt ingenting. Det är bara så roligt att leka med färg och form. Jag hade en bit vadmal och på denna satte jag en bit filttyg. Sedan har jag broderat på lite olika former med ett mörkt hallonrött garn och ett ljust turkost. Jag har också satt dit några svarta pärlor. Jag gillar färkombinationen och att det inte behöver bli något speciellt för att vara roligt och kreativt.

4 reaktioner på ”>Jag har lekt lite med ett broderi!

  1. >Ullbroderi är nåt som står högt på min "vill göra" lista. Blir så inspirerad när man surfar runt på alla kreativa bloggar…
    /Ann-Britt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *