Melodifestivalstickning, Näverstickning, Stickat - sjal

>Resultat efter deltävling nr 4

>
Man hinner inte så himla mycket stickning under en melodifestivalkväll. Nu när jag börjat få ett grepp om tekniken, så hinner jag väl ca 6 rutor under en deltävling. Inte mycket att hänga i julgran kan man tycka. Det är fel i mönstret, by the way, så det var inte så konstigt att jag fick repa upp lite där i början. Men nu struntar jag i mönstret och följer min egen logik och då går det bättre. Tycker att det blir lite tråkigt med bara slätstickade rutor hela tiden, så jag ska fundera lite kring om jag kan komma på något mönster som jag kan använda mig av på några av rutorna. Då tror jag det blir lite roligare. Men nu åker denna stickning ner i påsen till nästa lördag, då andra chansen går av stapeln.

1 reaktion på ”>Resultat efter deltävling nr 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *