Stickat - vantar

>Ännu ett projekt slutfört!

>

Den här veckan går det riktigt bra för mig när det gäller att slutföra projekt. Först blev boleron klar, sedan halsduken och igår kväll blev även fingervantarna klara! Dessa är stickade i ett härligt sockgarn från Nyansera i de mest ljuvliga lila färger. Modellen heter Knotty, och du kan hitta mönstret gratis på nätet. Det är lite vårkänsla över dem. De är ganska tunna och färgen påminner mig lite om påsken tycker jag. Det känns jätteskönt att antalet påbörjade projekt minskar och det känns faktiskt helt ok om jag skulle trilla dit och råka starta ett nytt också.

8 reaktioner på ”>Ännu ett projekt slutfört!

  1. >Tricket med fingervantar är att köra magic loop, då blir det lätt som en plätt! Ska man köra med strumpstickor, så är de ju överallt utom där de ska vara. Prova själva så får ni se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *