Stickat - halsduk

>En färdig halsduk!

>
Det går bra den här veckan. Igår kväll stickade jag färdig min ”my so called scarf”. Den är stickad i ett kraftigare merionullgarn från Nyansera: Komplett. Jag hade totalt 200 g och allt gick åt. halsduken är väl lite drygt 1,5 m lång. Tycker att mönstret/strukturen passade fint till detta garn. Färgerna är lite skarpare i verkligheten. Jag tycker de blev väl bleka med dagens dagsljus. Det fina med en halsduk är ju att den blir precis så lång som man själv vill eller som man har garn till.

Denna vecka har jag alltså strukit ett UFO och ett WIP från listan. Nu är jag nere på 7 UFOn, varav 4 är broderier av olika slag och 6 olika WIP. En UFO vecka till kommer det att bli, men sedan ska jag fokusera på ett WIP i veckan ett tag, så att även den högen minskar i storlek. Tror jag började med typ 13 UFOn vid årets början och nu är jag nere på hälften och det känns riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *