Veckans UFO

>Veckans UFO v 7 före!

>Denna vecka står det mellan att fortsätta på boleron eller på den blågrå mohairkoftan. Alla dessa val! Av alla mina UFOn så är det dessa två som är mest vinterrelaterade och därför tänker jag fokusera på dessa tills de är klara. Mina andra två projekt är båda sommarplagg, så de får komma senare. Nu har jag bestämt mig, jag gör ett ytterligare försök med boleron. Kanske kan jag få till den denna vecka! Det är ju inte så mycket kvar! Jag får helt enkelt ligga i! Jag visar ingen bild idag. Vill ni se hur den ser ut, så kan ni klicka här.

När dessa två UFOn är klara så ska jag nog köra veckans WIP, så jag får några sådana vinterprojekt klara också!
365 saker att slöjda hade ett bra sticktips nu i helgen. Det handlar om möjligheten att göra om en bild till ett stick- eller broderimönster. Kika själva så får ni se här.

1 reaktion på ”>Veckans UFO v 7 före!

 1. >Håller tummarna för din bolero nu då!
  Tänk vad skönt om du fick stryka den från UFO-listan.
  På min att-göra-lista står det BOKFÖRING…!
  Men det är risk för att det blir ett UFO…
  …nä, får ta tag i det sista NU!
  SEN kan jag börja tänka på min UFO-lista igen!

  Ha en fin hjärtekväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *