Aktuellt

>Det är Syfestival i helgen!

>Så var det dags för Syfestival igen på Stockholmsmässan i Älvsjö och jag kommer inte att gå dit. Jag hade planerat för ett besök på fredag, men det har kommit annat emellan. Sonen ska tävla på fredagen med sin skola och det kan man ju inte missa och i helgen är det dags för stickkurs igen. Så kan det gå! Först blev jag besviken, men nu känns det faktiskt helt ok. Jag har garn och när jag behöver påfyllning, så kan jag faktiskt bara gå till närmsta garnbutik och fylla på förrådet. Syfestivalen är faktiskt inte så himla märkvärdig i alla fall – jag överlever!

Så till en bok jag köpt ganska nyligen: Knitting Sweaters from the top down av Cathy Carron Den innehåller beskrivningar av ett antal olika tröjor, koftor och linnen som är stickade uppifrån och ner. Vissa är verkligen inte snygga, men jag tror att man kan ta lite här och lite där och skapa något eget som man gillar. Det ska bli kul att försöka i alla fall 🙂 Jag har bl a en massa bomullsgarn som ligger i varierande tjocklekar. Kanske kan jag hitta något i denna bok som passar mitt garn.
Knitting Sweaters from the Top Down: Fabulous Seamless Patterns to Suit Your Style

2 reaktioner på ”>Det är Syfestival i helgen!

  1. >Ja, vad vore en bal på slottet…!! 😉
    Den där boken låter inte så tokig!
    Och kul om du hittar något till dina bomullsgarner!
    Jag har ju också en idé om att göra åt bomullsgarner på en tröja och en klänning, men de projekten får vänta. Mogna kanske det är de behöver…?!
    Röjer vidare i röran så länge!

  2. >Ska inte heller gå. Tänker som du, så himla speciellt är det ju inte…. Tycker dessutom den var bättre förr! (Gud, så klyschigt! ;))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *