Melodifestivalstickning, Tankar kring handarbete

>Inte en maska!

>Skulle ju sticka vidare igår på min näverstickning, eftersom det var melodifestival, men det blev inte en enda maska… Jag var alltför trött. Efter gårdagens genomförda Kristinalopp i skidor, 30 km, var jag helt slut som artist. Jag kunde bara konstatera att jag gjort fel, läst fel eller att mönstret var fel, men jag kunde inte komma på vilket det var. Så jag gav upp. Stoppade ner allt i påsen och kröp upp i soffan under en filt. Detta får jag reda ut en dag när jag är lite piggare, så att jag kan sticka vidare nästa vecka. Ha en bra dag!

3 reaktioner på ”>Inte en maska!

  1. >Jag beundrar dig, för att du lever efter ett sådant lopp. Maskorna finns kvar…och det är säkert ett fel i mönstret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *