Aktuellt, Tankar kring handarbete

>Det kom ett nystan med posten!

>
Jag fick en avi om ett paket i förra veckan, som jag bara inte hunnit med att hämta förrän nu. Det var ett nystan ifrån Nyanseras garnklubb. Ja, jag vet att jag sagt att jag inte ska köpa mer garn, men det här garnet köpte jag för länge sedan – tidigt i höstas. Garnklubben har fungerat så att man fått tre leveranser av nystan och dessa har levererats en gång per månad. Nu var sista sändningen försenad. Den skulle ha levererats i december, men kom alltså nu istället. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra av det. Det passar utmärkt till min beige kappa, som jag grävt fram längst bak i garderoben. Jag hade nästan helt glömt bort den kappan och nu så har jag plötsligt två som jag kan alternera emellan.

2 reaktioner på ”>Det kom ett nystan med posten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *