Tankar kring handarbete

>Jag trodde jag skulle få visa färdiga vantar här idag!

>Men ack så jag bedrog mig. Jag är nästan färdig. Båda vantarna är klara förutom avmaskningen av tummarna, som jag inte riktigt får till. Jag kom på en avmaskning av själva vanten igår kväll, som jag tycker blev helt ok, så då gjorde jag om avmaskningen av själva vantdelen på den första vanten också, så så långt gick det bra. Men så skulle jag maska av tummarna…och det blev bara fel. Så istället för att bara försöka och försöka igen tills jag blev helt galen, så gick jag och la mig. Ikväll ska jag göra ett nytt försök och då tänker jag bli färdig. I morgon får ni se hur mina nya vantar blev.

1 reaktion på ”>Jag trodde jag skulle få visa färdiga vantar här idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *