Tankar kring handarbete

>Det går framåt – om än lite långsamt för min smak!

>Det blev mycket stickat igår kväll. På stickcaféet hann jag ända upp till avmaskningen av vante nummer två. Att bli klar med dessa i veckan kommer inte vara någon omöjlighet. Jag hann dessutom sticka en bit på mudden på fingervante nummer två, som jag också håller på med. När jag kom hem på kvällen, så virkade jag vidare på min bokstav och hann riktigt långt på den med. Har inte garn i en färg så att det räcker hela vägen runt, så detta får bli lite av ett restgarnsprojekt för mina bomullsgarner.

Att gå på stickcafé var så trevligt och roligt. De två timmarna bara flög iväg! Detta måste vi göra om snart igen!

2 reaktioner på ”>Det går framåt – om än lite långsamt för min smak!

  1. >Stickkafe verkar trevligt, men jobbigt att sticka samtidigt som du ska prata. Speciellt om du har ett svårt mönster. Trevlig blogg du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *