Julpyssel

>En liten ängel!

>
Julen närmar sig med stormsteg och jag njuter. Jag älskar den här tiden på året. För att fira att det snart är tredje advent och att Lucia står inför dörren, så tänkte jag ge er en liten ängel.

Denna gjorde jag förra året. Hon fick en virkad klänning i bomullsgarn, bara stolpar och fasta maskor och så en liten picotudd. Inget komplicerat alls, men jag tycker om henne. Jag gjorde några med olika hårfärg. Jag tycker om tanken på änglar i juletid.

3 reaktioner på ”>En liten ängel!

  1. Hej, jag tycker den här ängeln var jättesöt. Men jag är inte så van att virka, finns det möjlighet att köpa ett mönster för hur man gör den? Kanske ska tillägga på hela ängeln, huvudet vingarna och så vidare. Mvh. Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *