Tankar kring handarbete

>Flash your stash!

>
Det var temat för tisdagens stickcafé på FB. Jag gjorde inte det, för jag har inte så mycket att ”flasha” Min garnsamling ryms i 4 st plastlådor med lock på och det är ju inte så upphetsande att titta på för någon. Vissa av er stickerskor där ute hade skåp med glasdörrar och garnerna sorterade efter färg och det var väldigt vackert, men mina lådor ligger i en vanlig vit garderob av det enklare slaget. Men så i morse kom jag på att jag ”flashar” en liten del av min garnsamling varje dag. Jag har nämligen lite garn på ett stort fat på skrivbordet. Det garnet tillhör ett par pågående projekt och ett par kommande. Jag gillar att ha det där, för det är så mysigt och vackert att titta på.

5 reaktioner på ”>Flash your stash!

 1. >Vacker skål (eller, innehållet i den!) du har, och inspirerande att se den varje dag!
  Jag brukar också vilja ha något fint liggande framme så. På mitt skrivbord just nu är det en rulle med rosa spets som står för det vackra och inspirerande.
  Jag har precis som du, inte så mycket att visa i garnförvaring.
  Jag har verkligen inte mycket garn på lager och just nu ligger de sorterade i olika påsar i två byrålådor… Inte så intressant på foto.
  Man blev smått imponerad av samlingarna man fick se på stickcaféet! =)

  Ta väl hand om dig!

 2. >Men vilken mysig idé! Garnerna är ju så fina så då kan de ju få agera prydnad medan man håller på med dem! 🙂

 3. >Jag tillhör de som inte har fina skåp utan plastlådor och i garderoben. Så den där idén var bra tycker jag. Då har man ju nått att längta till och kan njuta längre också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *