Broderat, Julpyssel

>Julstrumpor!

>

För många år sedan, ja det är säkert närmare 20 år sedan, så fanns det ett korsstygnsmönster i en handarbetstidning. Korsstygnsmönstret var gjort efter gammaldags bokmärken av jultomtar. Jag tyckte det var så fint, så jag sparade det och tänkte en dag… Så för knappt tio år sedan kom barnen först den ena och sen den andra. När jag vaknat upp ur den värsta nattvakströttheten, så beslöt jag mig för att göra ett par julstrumpor till mina älskade barn och då plockade jag fram korsstygnsmönstren och gjorde två julstrumpor. Dessa två pryder hemmet varje jul och vi tycker om dem hela familjen. Idag tror jag vi ska ta fram dem och hänga upp dem i väntan på julafton.

5 reaktioner på ”>Julstrumpor!

  1. >Jag köpte julstrumpor till mina barn och etablerade "Adventskalender" istället för paketkalender. Så till första advent åker strumporna fram och varje advent ligger en liten present i strumpan. 8 paket istället för 48!

  2. >Superb idé! Vi har en paketkalender, men den åker upp ungefär vartannat år (inte i år) och vi har gjort om den så att den inte innehåller en massa saker utan en pepparkaka eller något annat litet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *