Stickat - sockor, Veckans UFO

>Veckans UFO v 45 före!

>
Nu är det dags att göra färdigt mina sockor. Sist jag stickade på dessa var i början av augusti på sticklägret… Den första sockan är färdig. Den andra har jag bara stickat ett par centimeter på, så där finns en hel del kvar att göra. Second Sock Syndrome verkar ha drabbat mig hårt här… Jag kan inte säga att jag ser fram emot detta projekt, men jag vet att när jag väl har kommit igång, så kommer det kännas kul igen och jag kommer verkligen gilla dem när de är klara, för sockan sitter perfekt på foten. Sockan heter Winnow och var med i sockklubben i augusti tror jag att det var. Detta är också ett Knittymönster. Nu kan jag inte tillägga mycket mer än att det bara är att sticka på!

2 reaktioner på ”>Veckans UFO v 45 före!

  1. >Fin och skön ser den ut, sockan! Hoppas den snart har en färdig vän nu då!
    Och vad fina dina fingervantar blev!!!
    Perfekt till vädret som är nu!
    Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *