Tankar kring handarbete

>Äntligen tisdag!

>Idag är det dags för stickcafé igen online. Ute stormar det och snön vräker ner. Undra om man kommer att ha något fungerande bredband ikväll, så att man kan var med? Om man bor på landet, som jag, så är det faktiskt en fullt berättigad fråga att ställa sig.

Igår kväll, så stickade jag en bra bit på skaftet på sockorna, veckans UFO. Dessutom så gjorde jag klar min nya axelvärmare. Den ska nu blockas och så ska trådarna fästas. Måste göra en snodd också, så att jag kan knyta ihop den. Det fanns en bild med på en blomma, som såg fin ut, men den var en katastrof när jag provade att göra den. Kanske virkar jag en annan blomma och fäster på den istället?
Det där med bilder kan man helt enkelt glömma idag. Vi får göra ett nytt försök i morgon istället. Ha en riktigt bra dag och kanske så ses vi ikväll på FB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *