Stickat - vantar, Veckans UFO

>Veckans UFO v 44 efter!

>
Veckans UFO försvann ju, som jag berättade tidigare i veckan. Jag repade upp och istället stickade jag mig ett par Ringwood. De blev klara igår kväll. På mässan hittade jag fyra fina svarta knappar som jag sydde fast i morse. Så nu har jag fina nya vantar idag, när det är soligt, vackert och kallt ute. Att sticka Ringwood med rundsticka var en fantastiskt rolig upplevelse. Vanten blev fin i formen direkt, utan blockning och annat. Strukturen är enkel men vacker. Jag är jättenöjd med resultatet. Jag tänker aldrig mer tveka inför att sticka fingervantar bara för att det verkar vara så jobbigt att göra själva fingrarna. Med magic loop gick det hur smidigt som helst.

5 reaktioner på ”>Veckans UFO v 44 efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *