Veckans UFO

>Veckans UFO, v 40 – efter.

>

Denna vecka blev jag klar med ett UFO – Yes!

Jag har stickat en hel del på koftan. Det ska jag villigt erkänna och jag har faktiskt inte tagit i så mycket annan stickning, men det är bara så ljuvligt skönt att den är färdig. Nu kan jag ju använda den! Dagen till ära drar kallare vindar in över vårt avlånga land, så tajmingen känns helt rätt.
Detta är en February Lady Sweater.Mönstret var lätt att följa och jag har själv varierat det så att det passar mig. Den är lite längre än originalet, för jag vill att tröjan ska värma rumpan lite också och dessutom är ärmarna i full längd. Jag kan inte med ärmar som inte går hela vägen. Då fryser jag konstant och vad är det då för poäng med en tjock tröja? Detta är helt klart ett mönster jag kan tänka mig att göra om eller modifiera ytterligare. Passformen blev jättebra!
Nedan ser ni att knapparna jag fick på sticklägret kom väl till pass. Visst är de väl fina!

7 reaktioner på ”>Veckans UFO, v 40 – efter.

 1. >Hej på er, vilken härlig blogg ni har.
  Den tar jag och följer om det är ok.
  Tawashis bollarna funkar perfekt både till disk och dusch.
  Om man tar akrylgarn så river det gott på kroppen;)
  Akrylgarn är ju inte min favo, men till detta funkar det;)
  LenaLH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *