Veckans UFO

>Veckans UFO v 41 före!

>
Denna vecka har jag tänkt hugga tag i ännu en UFO-kofta. Jag har typ tre stycken olika koftor som ligger i UFO-stadiet i mina lådor och korgar och bara väntar på att få bli klara. Denna vecka har jag valt min kofta i Fame Trend. Jag stickar den i ett Garnstudiomönster. Denna stickning har jag inte gjort många varv på sedan jag tog den här bilden, så den här veckan ska jag ge den lite extra omsorg. Här har ni alltså veckans ”före”-bild. Jag har stickat fram- och bakstycke upp till ärmhålet och så har jag påbörjat stickandet av den ena ärmen. Jag har väl en eller två decimeter kvar innan den första ärmen är färdig. På söndag ska jag sedan visa upp hur långt jag hunnit på en vecka med den här.

3 reaktioner på ”>Veckans UFO v 41 före!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *