Tankar kring handarbete

>Varför är det så ofta på det här sättet?

>
Igår kände jag mig så nyttig. Jag hade gjort klart min uppifrån-och-ner-kofta och jag tyckte jag var värd att få börja planera något nytt. Även om jag sagt att jag måste göra klart ett annat UFO först. Så jag hade ett ganska litet kommande projekt liggande, en sådan här fin liten axelvärmare. Den kommer ifrån Garntjänst om ni känner er lockade att göra en själva.

Så skulle jag bara leta reda på de stickor som jag behövde. Rundstickor nr 9….finns inte i min låda… Jag tycker att jag har vansinnigt mycket både garn och stickor, men av någon outgrundlig anledning så verkar jag aldrig ha just det jag behöver för ett kommande projekt. Varför är det så ofta på det viset? Det blir till att ta en tur till en garnbutik någon gång nästa vecka och göra ett inköp.
Ska fixa det sista på koftan nu, så får ni se den här i morgon. Ha en riktigt skön dag allihopa!

4 reaktioner på ”>Varför är det så ofta på det här sättet?

 1. >Hmmm… ser att vi har en hel del gemensamt…

  Min mormor hette också Hildur (fast var tvungen att byta till sitt andranamn när hon gifte sig, för att hennes svärfar inte tyckte om namnet Hildur…)
  Men min mormor stickade mer än hon virkade.

  Jag har också en hög UFO som jag bestämt mig för att jobba med. Nu ska INGA nya projekt påbörjas!

  Och så tyckte jag att jag kände igen din UFO-kofta. Jodå, läser jag längre ner i din blogg så var du också med på FB´s online-stickcafé!! =)
  Så då har vi "setts" förr…! Tänk att världen är så liten 😉

  Önskar dig en skön helg och all lycka med UFO-högen!

 2. >Råkade ut för samma sak – hittade inte/fattades en rundsticka jag behövde så var tvungen att ta en tur till garnaffären. OCH det innebär ju att man kommer ju inte hem med BARA stickorna man behövde utan med mera garn till nya projekt.

 3. >Kom på samma sak nu i helgen 🙂 (dessutom med samma mönster som du…) Satt med garn och mönster framför mig, men – inga stickor. Men den som väntar på nåt gott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *