Stickat - kofta, Veckans UFO

>Veckans UFO!

>

Maria, från Marias Garnhändelser, har startat upp ett UFO-projekt, för att få lite rotation i stickkorgen. Kanonbra idé tyckte jag, så jag har beslutat mig för att haka på och få fart på min UFO-hög. Dessa är reglerna som hon satt upp:
  • Som UFOn räknas alla projekt som startats upp innan idag. (De startade redan vecka 39, men jag hänger med fr o m denna vecka)
  • Man behöver inte arbeta bara på detta projekt, men man ska ge det lite omsorg vid varje tillfälle som man sätter sig ner och handarbetar. Det ska vara roligt med garn.
  • Man kan välja att inte fortsätta med projektet, men då måste man antingen ge bort det, repa upp det eller något annat som gör att det inte finns kvar i UFO-korgen.
  • Man måste inte bli färdig med UFO-projektet under veckan.
  • Veckans UFO, får inte vara samma projekt två veckor i rad, men man får jobba vidare med projektet parallellt med veckans nya UFO.
Detta känns enligt mitt tycke som en lagom samling regler. Eftersom jag, själv denna vecka har bestämt mig för att verkligen sätta in en stöt med några av mina UFOn, och då börjat med min Uppifrån-och-ner-kofta, så ska jag här ge er en FÖRE-bild. Dvs så här såg den ut i måndags denna vecka (Vecka 40) när jag beslöt mig för att jobba vidare med den och på söndag får jag ta ett nytt foto och visa er hur långt jag hunnit då.
Det kanske är fler av er där ute, som skulle vilja hänga på denna underbara idé. Gå in och kika på Marias sida ni också! Länken har ni längre upp på mitt inlägg.

2 reaktioner på ”>Veckans UFO!

  1. >Herregud, dethär är ju det bästa projektet ever! Måste nog hoppa på ^^ Vilket perfekt sätt att få bort lite saker från UFO korgen på ett lite roligare sätt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *