Tankar kring handarbete

>Sockklubb 2010 och Pulsklubb 2010

>Jag gick in och tittade på oktobermönstren på sock- och pulsklubben. Sockorna är jättefina denna månad. De heter Nemsis och kommer ifrån Knitty. Pulsvärmarna kommer denna gång från Garnstudio och är verkligen ett sådant mönster som jag borde prova på. Fina är de ju självklart också. Men jag har ju så många UFOn!!!!! Jag kan inte ha ytterligare projekt liggande om jag inte slutför några andra först. Jag har bestämt mig för att ingenting nytt får påbörjas förrän jag har slutfört åtminstone 3 av mina nuvarande projekt. Det första UFO:t gjorde jag klart nu i veckan. Det var Ms Clarke sjalen. Nu ska jag försöka göra klart uppifrån-och-ner-koftan ikväll. Sedan får vi se om jag tar tag i något av de mindre projekten som blivit liggande eller om det får bli en kofta till. Det börjar ju bli lite kyligt, så en kofta till skulle inte sitta helt fel tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *