Stickat - halsduk, Stickat - sjal

>Inte så diciplinerad!

>

När jag var på sticklägret, så var jag ett under av disciplin och stickade bara på tre olika projekt, men så blev två av dem färdiga också. Väl hemkommen tappade jag dock konceptet totalt. Nu har jag redan startat upp tre nya projekt. Hallå vart tog disciplinen vägen? Måste ha tappat den någonstans mellan Malung och Stockholm…
Jag har påbörjat en Saroyan.
Jag har påbörjat en sjal som jag stickar i mohairgarnet, som vi fick på lägret.
Jag har påbörjat en Coquille. Jag hade ett udda nystan Fame Trend, som jag vann på lägret och som jag tänkte sticka denna sjal av.
Hur tänkte jag nu egentligen?

Här är en bild på mohairsjalen. De andra får jag fota och visa vid ett senare tillfälle.

2 reaktioner på ”>Inte så diciplinerad!

  1. >*ha ha* du tänkte väl helt rätt!!
    Ju fler projekt = mera glädje…det blir väl klart NÅN gång i alla fall, eller hur? :-)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *