Stickat - sjal

>Bilden gör inte garnet rättvisa!

>
Garnet som jag köpte av Karin, som lärde oss färga garn på sticklägret, är underbart vackert. Jag ångrar redan att jag inte köpte ett till nystan, så att jag kunde göra matchande vantar till min sjal, men man kan inte tänka på allt – eller?

Sjalen blir hur som helst fantastiskt vacker. Det där med färger är ju som vanligt vansinnigt svårt. Ni får helt enkelt tänka er att garnet i sjalen är mer grönt i tonen och mer intensivt i färgen och att det har en fantastisk lyster. Jag älskar den redan, så det är bara att sticka på!

2 reaktioner på ”>Bilden gör inte garnet rättvisa!

  1. >Vad kul att du gillar garnet…själv tycker jag det är gudomligt! Å det går ju alltid att beställa mer om man vill 🙂

  2. >Den ser verkligen jättefin ut!
    Idag fick jag slända och ull med posten, så får vi se om jag lyckas sno ihop nåt. Synd att du inte kan vara med på kursen 🙁 Men det går väl fler tåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *