Stickat - sjal, Stickläger 2010

>En sjal – påbörjad och slutförd under sticklägret!

>

En sak både påbörjade jag och avslutade på sticklägret och det var en smal, lång, silverfärgad sjal. I ”godispåsen” som vi fick när vi kom till lägret så låg det ett nystan i silver. Lamé från Madeira. Detta garn är 65% viscose och 35% polyester. Jag funderade lite och pratade lite med några andra stickerskor och kom fram till att en lång smal sjal nog skulle fungera att göra av silvergarnet. Så jag hittade ett mönster och började sticka. Jag har aldrig stickat något silverfärgat förut och skulle nog säga att det inte riktigt är min stil, men den blev faktiskt helt ok. Kanske till något svart på nyår tänkte vi!

På bilden ovan ser ni sjalen tillsammans med ett lila mohair-garn, som jag också fick. Vad jag ska göra av det har jag ännu inte bestämt. Som ni ser på bilden nedan, så kan det vara riktigt avkopplande att sitta och sticka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *