Stickläger 2010

>Stickläger 2010 i Tiomilaskogen!

>Nu ska jag berätta för er om sticklägret utanför Malung, mitt i tiomilaskogen, i Fattigskogens Vildmarksby. Det kommer att bli lite olika inlägg om detta de kommande dagarna, så ni får se hur fint vi hade det.

Resan började i Stockholm. Jag hämtade upp Maria och Anette vid Centralen i Stockholm och tillsammans begav vi oss iväg på den ca 35 mil långa färden till Dalarna. Vid halvfyra-tiden på eftermiddagen var vi framme och Ulrika från StickaMera mötte oss och hälsade oss välkomna.

Vi tilldelades olika stugor, där vi skulle bo under lägret och som vi skulle dela med fyra andra ”stickerskor”. När jag kom fram till stugan, så väntade en överraskning på våra sängar. Där låg varsin ”godispåse” som innehöll ett kompendium med beskrivningar, korsord och annat samt ett antal olika garnprover mm. Ulrika hade också knåpat och gjort varsin fin namnskylt åt oss.

Jag bodde i en stuga som hette Björnen och som såg ut så här!
I min stuga bodde också Åsa, Elin och Inger. När jag kom fram till stugan, så satt Åsa och stickade på bänken utanför i solen. Vilket härligt välkomnande eller hur! Jag visste då med säkerhet att jag kommit rätt!
Sticklägret kunde börja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *