Stickläger 2010

>Lite mer om sticklägret!

>På onsdagskvällen så hade vi ett garnlotteri. Det gick till så att man fick lämna in garn och annat stickrelaterat, som man inte längre ville ha och beroende på mängd och kvantitet, så fick man sedan ett antal lotter. Jag vann detta sockgarn, Fame trend från Marks & Kattens.

Torsdagen var den första hela dagen på sticklägret. Jag stickade mina första maskor vid 7-tiden på morgonen och de sista vid halv elva. Om man drar av lite för lunch, så stickade jag säkert i 14 timmar. Kan ni fatta hur galet det är? Jag hade nästan kramp i fingrarna på slutet.

Hela dagen stickade jag på min Videvik sjal, men jag blev trots det inte färdig. På kvällen var jag ganska trött på den, så då stickade jag vidare på Winnow-sockorna istället och kom en bit på väg.
Här är några av sakerna som låg i ”godispåsen” som vi fick när vi kom till lägret:

Baby silk garn, två nystan med matchande pärlor. Detta måste ju bli en sjal tänker jag!

Knappar i härliga former och användbara färger. Det var dessa som gick i svart/brunt…

och dessa som var benvita. Vilken tur att vi fick lite knappar. Jag tycker alltid att det är så svårt att hitta knappar till det jag stickar.

4 reaktioner på ”>Lite mer om sticklägret!

  1. >Vilken bra idé att göra en sjal av Baby silk garnet! Jag har inte provat att sticka med pärlor ännu, så det känns kul. Ska bara skaffa en tillräckligt tunn virknål.

    Jag gillar också knapparna. Både de stora kilformade och de små bladformade.

  2. >jag hittade en mössa på ravelry som skulle kunna bli fin i garnet och pärlorna också, hojta till om du skulle ändra dig från sjal till mössa! 🙂

  3. >Vad skojigt med Therese kommentar, för min första tanke om Baby Silk och pärlor var Odessa-mössan. Men sjal låter ljuvligt det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *