Aktuellt, Stickläger 2010

>Packar inför sticklägret!

>Nu har jag samlat en massa projekt i en kasse att ta med till sticklägret. I kassen finns blivande sockor, pulsvärmare och sjalar. Där ligger pärlor, sax, markörer, nålar, måttband och så en handfull mönster förstås. Jag är så laddad!

Så till alla mina läsare, som jag inte kommer att träffa i Malung i morgon och kommande dagar, nu kommer bloggen ligga nere i 5 dagar, om det inte visar sig att jag får snurr på bloggandet via mobilen vill säga. Men med tanke på de erfarenheter jag har från mitt test här om dagen, så verkar ju inte det så troligt. När jag kommer tillbaka, så ska ni få en utförlig rapport om hur det var och vad vi gjorde. Tills dess får ni ha det så bra allihop!

2 reaktioner på ”>Packar inför sticklägret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *