virkat - väska

>Virkad väska i sammetsgarn

>
Här kommer den utlovade bilden på min nya väska. Jag måste fodra den innan jag kan använda den, för annars tror jag den kommer att tappa formen när jag väl börjar fylla den med alla bra-att-ha-saker, men jag är väldigt nöjd med väskan. Jag gjorde den lite mindre djup än vad mönstret angav, men jag kände att den skulle bli så djup annars att jag inte skulle hitta något i den. Bilden tog jag med mobilkameran, för jag trodde ju att jag skulle kunna blogga ifrån mobilen, men som ni vet gick ju det som det gick med den saken. Så ni får hålla till godo med en något trist bildkvalitet. Även om det inte syns här, så är väskan svart.

2 reaktioner på ”>Virkad väska i sammetsgarn

  1. >Snygg väska! Just väskor skulle man kunna göra hur många som helst av, roliga och relativt snabba att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *