Aktuellt

>Bröllopsstickning? Är ni med?

>Det finns ju OS-stickning och VM-stickning och jag vet inte allt. Jag tycker att vi ska ha en bröllopsstickning också på lördag när kronprinsessan Viktoria och Daniel gifter sig. Jag har googlat lite, men inte hittat att någon startat en, så då får väl jag göra det tänker jag. Jag gissar att ganska många kommer att följa evenemanget på TV och det kan man ju göra från tidiga morgonen till sena kvällen. Den som tänker vara på plats kommer nog att få spendera ett antal timmar väntandes och hur ska man då fördriva tiden om man inte stickar? Man kanske inte hinner slutföra alla alster, men det finns ju mycket utrymme för kreativitet under dessa timmar och det som stickas under dessa timmar blir ju faktiskt en del av historien också. Om det är några som är intresserade så kan ni väl bara skriva en rad och så lägger jag upp ett inlägg på söndag med vad jag stickade under bröllopet och så kan ni kommentera och länka till era alster. Det borde kunna bli riktigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *