Tankar kring handarbete

>Travelling Woman!

>Nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra med mitt fina silkesgarn. Det blir faktiskt inte något av förslagen som jag skrev om tidigare, utan jag kommer att göra en Travelling Woman. Garnet ska precis räcka till denna och jag tror att mönstret kommer att bidra till att ta fram färgskiftningarna och det vackra skimret i garnet. Tipset fick jag av Johanna, som jag vet har stickat en sådan tidigare i år och den blev så fin så. Så nu har jag fixat mig ett par nya markörer och grävt fram rundstickorna, så nu sätter jag igång.

Känns passande som lite bröllopsstickning eller hur? Ett kronprinsessbröllop lär man ju inte få uppleva så många gånger i sitt liv, så jag kommer väl sitta tämligen klistrad framför TVn på lördag och då måste man ju ha något kul att sticka tänker jag. Fast jag tror jag tjuvstartar lite innan. Det värsta är dock att jag börjar få så många UFOn i min låda igen…jag som var så duktig tidigare och rensade. Nu ligger där en sjal, två väskor och så bomullströjan som jag håller på med. Men nåt ska väl bli klart den här veckan i alla fall, även om jag tjuvstartar med sjalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *