Stickat - tröja

>Bomullströjan

>
Jag har jobbat på ganska flitigt de senaste dagarna med bomullströjan jag håller på att sticka. Vet inte om jag tycker att den blir så fin. Jag använder visserligen ett väldigt billigt garn, men jag tycker att den blir så ojämn i strukturen även om grundmodellen är fin. Hittills har jag hunnit göra framstycket klart och så håller jag på med bakstycket. Till ärmhålet stickade jag bak- och framstycke samtidigt på en rundsticka, men sedan stickas de en i taget. Garnet jag använder är ett bomullsgarn som heter Cotton 8 och färgen är syrénlila. Ni får ursäkta bilden, för den är verkligen inte vacker och den gör inte heller tröjan rättvisa. Varken vad gäller färg eller form. Jag får lova bättring till nästa gång jag visar tröjan här på bloggen. Då ska den vara färdig med ärmar och blockad och fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *