Garnklubb

>Nyanseras Garnklubb juni

>
Jag har unnat mig något riktigt lyxigt nu i sommar. Jag har gått med i Nyanseras garnklubb och nu har första paketet kommit. Det är ett lite rostrosafärgat garn som heter Sundari och som består av 100% silke, så ni fattar hur lyxigt detta känns. På bilden, så är garnet lite mörkare än vad det är i verkligheten, men ni kan ju själva se att det är ett väldigt vackert garn. Härvan väger 100 gram och är ca 400 m långt. Med garnet fick jag lite tips på vad man kan sticka och detta är alternativen:

1) Sjalen Ishbel av Ysolda Teague. Denna ser ju riktigt fin ut. Ska finnas som gratismönster på Ravelry.
2) Annis från www.knitty.com. Den är inte så dum den heller.
3) Echo Flower Shawl. Den var fin den med.
Dessa val mina vänner är inte lätta att göra. Jag får väl helt enkelt göra precis som vanligt, d v s sova på saken och se om jag känner mig klokare i morgon eller när jag nu ska börja sticka på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *