Aktuellt

>Garnbutiksbesök i Köpenhamn

>Jag läste Ilsefins blogg och fick då tips om tre garnbutiker som alla ligger väldigt nära Ströget i Köpenhamn, så jag tog tillfället i akt och besökte de alla tre. Det var jättefina garnbutiker alla tre och det slog mig att danskarna verkligen är duktiga på att göra snygga, estetiskt tilltalande butiker. Det gäller inte bara garnbutiker utan alla butiker. Det är så snyggt skyltar och runt kassorna finns inte massor med lappar och annat uppsatta för att hålla reda på priser etc, utan det är stilrent och snyggt överallt. Alla tre garnbutikerna var verkligen väldigt fina och välsorterade. Jag besökte följande butiker: Sommarfugeln, Bette Design och Uldstedet. Jag gillar dem alla tre, men min favorit var Sommarfuglen. Det var en så mysig butik och så fint med alla garner att man inte riktigt visste vad man skulle slå till på. Här köpte jag lite ljusblått sockgarn från Mayflower, som de hade rea på. Hos Bette Design stod jag och tummade på ett garn, men beslöt mig för att det var lite lyxigt att unna sig det garnet, så det bidde ingenting. Hos Uldstedet köpte jag ett vitt bomullsgarn från Debbie Bliss, som jag ska använda och sticka en bolerojacka av till midsommar tänkte jag. Det blir nog fint till sommarklänningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *