virkat - väska

>Ett nytt projekt

>
Jag har ju alltid en uppsjö olika projekt på gång. Det kanske verkar lite splittrat och det är det nog ibland också, men jag vill gärna ha något litet som är lätt att ta med sig, något komplicerat som gör att jag måste tänka och något enkelt som jag kan göra fem minuter här och fem minuter där utan att tappa bort mig. Just nu är mitt enkla projekt denna väska. Jag virkar den i ett sammetsgarn, som jag köpte på Syfestivalen i februari men enligt mönstret ska det egentligen vara ett bomull-lin blandat garn. Mönstret har jag hittat på Garnstudio och det heter Virkad Drops väska i Bomull-lin. Även om mitt garn har en helt annat karaktär och tjocklek, så verkar det ännu så länge fungera ganska bra. Jag har virkat ett antal varv med stolpar och nu har jag precis påbörjat mönstrets solfjäder-del. Det kan tänkas att jag inte gör fullt så många varv som originalmönstret anger, men det får jag se när jag virkat på ett tag och ser hur väskan blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *