Tankar kring handarbete

>En galen tid!

>Maj tar slut idag i morgon är det den första juni. Jag vet egentligen inte vad som hände under maj, men det känns som om den bara sprang förbi. Helgen var som många tidigare helger full av aktivitet och inte blev det många minuter över för att sticka inte. Igår kväll efter mors dag hade firats, så fick jag i alla fall ett par timmar med stickorna i hand framför TVn. Jag stickade på majsockorna och det går framåt om än långsamt, ack så långsamt. Hälen börjar i alla fall ta form och jag har precis påbörjat de första varven efter att man plockat upp maskor längs sidorna. Får jag bara sitta nu ett par kvällar, så ska jag väl hinna slutföra dessa innan veckan är slut. Sen måste jag ta tag i ett par UFOn, som ligger och väntar på mig. Jag har min sjal och ett par väskprojekt, så det blir bara att jobba på. Nu skiner i alla fall solen, så jag hoppas på en fantastisk försommardag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *