Virkat - smycken

>Mors Dag!

>

Idag är det mors dag. Jag har nu knåpat lite och gjort ett par saker till mor. Dels så ska hon få en stickad disktrasa. Jag gjorde en i en svagt grön färg, som jag visade här på bloggen för en tid sedan och den kommer att bli så fin i köket på landet. Dessutom har jag gjort ett halsband. Bollen är virkad silveröverdragen koppartråd och med jämna mellanrum har jag virkat in små sötvattenpärlor och så har jag satt ett band på gjort av vaxad bomullstråd som jag virat silvertråd runt och även här satt sötvattenpärlor med jämna mellanrum. Den blir lite stel, men man kan lätt böja till den, så att den faller fint ner över bröstet. Den virkade bollen är också ganska tung, så den hjälper ju självklart till med att få till det rätta fallet. Nu hoppas jag att mor ska bli glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *