Aktuellt, Tankar kring handarbete

>En försommardag i stan.

>Igår åkte jag in till stan och då passade jag på att göra ett besök på Marias Garn, som numera heter Litet Nystan. Maria har sålt butiken som nu alltså har en ny ägare. Det var dock lika trevligt som vanligt att gå dit och det blev lite garnköp, trots att jag egentligen gett mig själv garnköpsstopp. Jag vill bara önska den nya ägarinnan lycka till! I helgen är det stickcafé där, men tyvärr får jag inte ihop det med allt annat som ska göras, så jag hinner inte åka dit också, men visst hade det varit trevligt. Igår blev det inte något stickat eller virkat och nu är jag uppbokad från morgon till kväll i två dagar, så då blir det väl inte heller någon tid över för detta. Jag tror jag kommer att få abstinens! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *