Tankar kring handarbete

>Sticktidningar

>Jag har börjat prenumerera på tidningen Allt om handarbetes Stickmagasin . Det är en ganska bra tidning som har snygga modeller, men det är bara modeller med mönster i tidningen. Den saknar artiklar om stickning, virkning, kreativa personer eller andra saker som skulle kunna förgylla läsningen. Nu blir det mer som en katalog med ett antal modeller som man kan göra och vill man så kan man beställa garn via tidningen. I längden blir det lite trist. Är det någon som känner till om det finns någon tidning, som handlar om stickning/virkning, men som även har intressanta artiklar om ämnet eller finns det inte något sådant på marknaden? Ett tips till tidningsvärlden skulle i så fall vara att starta en sådan!

PS de säger att våren kommer till södra Sverige nästa vecka. Men det vete tusan om jag tror på det!

1 reaktion på ”>Sticktidningar

  1. >Hejsan. Jag prenumenerar oxå på den tidningen, håller med dej att det saknas artiklar om just stickning mm. Hör av dej om du får tips på nån bra tidning. Jag har inte vågat prova engelska mönster ännu, känner att jag måste bli mer varm i kläderna först. mvh anta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *