Virkat - mobilfodral

>Flera mobilfodral!

>
Jag passade på att göra slut på lite restgarner och gjorde fyra mobilfodral till. Nu har jag ett litet lager som jag kan ge bort till nära och kära vid tillfälle. I övrigt har jag ett helt gäng andra projekt, som jag hoppas snart kunna visa här på bloggen:

1 stickad filt (snart färdig)
1 virkad väska (det svarta garnet tog slut, men så snart det kommer, så blir jag klar på ett kick!)
1 stickad kofta
1 par sockor (marsmönstret i sockklubben – har precis börjat)
Jag kommer antagligen påbörja och avsluta ett antal småprojekt innan allt detta är klart, för det är så kul att ha något som man kan påbörja och avsluta på kort tid.

1 reaktion på ”>Flera mobilfodral!

  1. >Håller med om mönstret till Fox Faces, inte kan det vara 100% överallt, eller hur?
    Trodde det var jag som var urusel på engelska, men det vete tusan om jag är SÅ usel. Nåja lite improvisation tror jag inte skadar nån. (Ska väl erkänna att jag upptäckte efteråt att jag feltolkat lite här o där)Håller med om tidningarna oxå. Vill ha fina mönster blandat med "träffa tant Hulda, en rackare på stickning" typ, eller "här är kvarteret där alla byter mönster", det ÄR ju bara modeller rakt upp o ner. Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *