Tankar kring handarbete

>Inköp från Syfestivalen

> Som Maria skrev igår, så kom vi alltså till slut iväg till Syfestivalen! Jättemånga fina garner i fina färger och kvaliteter. Bilden ovan visar min garninköp, det ska bli vantar, halsduk, grytlappar och kanske en svart kofta! Det bästa av allt är att man kan köra massa parallella projekt… 🙂 Jag vill också att ni uppmärksammar att det inte är vare sig något rosa eller turkost garn i blandningen, detta tyder på lite nytänkande från min sida. Favoritgarnet i denna samling är nog det mellanblåa, vilken jättehärlig kulör! Jag kommer att hålla er uppdaterade med mina nya projekt, så håll utkik.

3 reaktioner på ”>Inköp från Syfestivalen

  1. >Så fin väskan blev! Är också speciellt förtjust i handtagen. Jag håller på med lite luffarslöjd så det var ju en ide'…. Visst är augustmönstret kul at sticka! Gjorde sockar som blev så härliga, mönstret funkar så bra som resår tycker jag. Som sagt..längtar efter marsmönstret. / Lena

  2. >Vilken spännande Blogg ni har. Min gamlamormors syster hette Hildur…
    Gillar er idé om arv. Jag kommer tillbaka! Tack för titten på min blogg…

  3. >Jag är grymt imponderad över att det varken blev rosa eller turkost. Helt klart ett nytt tankesätt, känns sååå 2010 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *