Aktuellt, Virkat - mössa

>OS-mössan!

>
OS-mössan, den virkade menar jag då, har tydligen blivit en succé i vårt avlånga land skriver både Aftonbladet och UNT. Den ”tömmer” garnbutikerna på garner och ändå såg jag ingen på mässan som hade vare sig virkat mössan eller gjorde reklam för garnet – hur tänkte ni nu alla garnbutiker på mässan? Jag känner mig väldigt trendig 😉 som har hunnit göra min egen variant av virkad OS-mössa. Nu är inte direkt kombinationen gult och blått mina färger och det är ju kanske inte något som man ser var man gå omkring i på stan heller, även om de klär vårt OS-landslag fantastiskt väl. Jag valde därför att göra mössan i färger som jag tycker om, nämligen rosa och grått.

Klicka här så får du mönster till OS-mössan

2 reaktioner på ”>OS-mössan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *