Tankar kring handarbete

>Äntligen Syfestival!

>Snön låg flera decimeter hög utanför ytterdörren när jag kikade ut i morse, men solen sken och bussarna verkade gå någorlunda bra, så vi beslöt oss för att göra ett försökt och åka iväg till Älvsjömässan och Syfestivalen. Det gick bra, vi kom både dit och hem igen! Men nu snöar det igen – hur mycket ska man orka med egentligen?

Jag kan bara beklaga alla utställare som lagt ner tid, energi och pengar på en helg på mässan. Det var inte mycket folk där idag och jag kan inte tänka mig att det var mer folk där igår. Bättre lycka nästa gång!
En hel del inköp blev det i alla fall idag. Jag köpte bomullsgarn vitt och syrénlila. Detta kommer att räcka till två toppar till sommaren – perfekt! Jag köpte också mohairegarn som jag ska sticka en kofta av tror jag – eller också blir det en sjal. Dessutom hittade jag lite fint sockgarn, som jag hoppas få användning av i kommande sock- och pulsvärmarprojekt för Sock- och Pulsklubben. Slutligen köpte jag ett sammetsgarn i svart som jag tänkte göra en väska av. Har aldrig provat att sticka i denna typ av garn, så detta ska bli mycket spännande att testa. Som ni förstår så brinner jag nu av iver att få sätta mig ner och ta tag ett av alla mina projekt. Med snön som faller utanför fönstret och kaffekoppen bredvid mig, så kan det väl inte bli bättre än att få sätta sig ner och sticka en stund.
Var rädda om er i vintervädret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *