Stickat - väska

>Stickad väska

>
Jag har ett till väskprojekt som jag jobbar med. Denna gång håller jag på att sticka en väska. Jag har använt samma stickmönster, som jag använde på pulsvärmarna Augusta, som jag stickade för någon vecka sedan. Mönstret blir lite likt en fläta, fast det inte är en fläta egentligen. Jag tyckte den strukturen blev så fin. Dessutom testade jag att göra upplägget på väskan på samma sätt som när man gör när man stickar en socka från tån och uppåt, d v s jag gjorde en Magical loop. I botten av väskan kan man inte se att det var där jag började. Jag har sedan stickat den med rundstickor hela vägen. Nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra upptill på väskan och vilka handtag jag ska sätta dit. Jag har både ett par bambuhandtag och ett par handtag gjorda av en böjd kraftigare ståltråd. Jag tror båda skulle kunna bli fina till. Det är mest en fråga om att jag måste bestämma mig nu, så att jag kan anpassa avslutningen på väskan efter valt handtag. Mycket att tänka på med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *