Virkat - sjal

>Sjalen är äntligen färdig!

>

Hej!
Nu har jag äntligen lyckats slutföra mitt sjalprojekt. Livskvalitét är att gå upp ur sängen och slå på tv:n och sedan krypa ner igen med virkning… Detta gjorde jag i söndags morse. För att piffa till sjalen lite extra sydde jag i efterhand fast pärlor med genomskinlig tråd (sådan som man normalt använder när man qviltar lapptäcken). Det går att virka in pärlor också, det kommer jag att pröva nästa gång! Pärlorna har jag tagit från ett gammalt halsband som gått sönder, pärlor är alltid bra att spara, de kan liva upp mycket! Garnet är som jag tidigare berättat Drops Cotton Viscose, även mönstret kommer från Garnstudio, jag har dock valt att halvera storleken. För min användning tycker jag att denna storlek räcker, det gick åt fyra nystan.

2 reaktioner på ”>Sjalen är äntligen färdig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *