Aktuellt, House of Hildur

Vi har öppnat ateljé och sommarbutik

Plötsligt händer det. Man lyfter på huvudet och försöker se lite positivt på tillvaron och tänker jag ska banne mig säga mer ja till saker en nej. Och vad vet man egentligen vad som är slumpen och vad det är som man påverkar själv, men plötsligt öppnar sig en värld av människor och positiva möten.

En av dessa positiva möten uppstod när jag träffade Sofie på Boa och körde popup hos henne i våras. En spontan, rolig tjej som definitivt ser fler möjligheter än problem. Hon frågade om jag ville hyra in mig hos henne. Och utan att ha tänkt efter alltför länge så sa jag ja!!!!

Filmsnutt från butiken.

Så sedan den 1/5 driver jag ateljé och garnbutik i Sofies fina butik som är fylld av inredningsprylar, trädgårdsmöbler, konst, hattar och väskor. Det är en underbar och kreativ miljö att vistas i. Ni måste bara komma och besöka mig där.

I maj kör jag öppet på helgerna, så nu till Kristi himmelsfärd kör vi öppet 4 dagar i rad. Efter midsommar blir det sedan utökade öppettider. Håll utkik i sociala medier samt på hemsidan där vi publicerar aktuella öppettider, nyheter och roliga event.

Tanken är att vi ska ha lite event, workshops och stickcaféer också denna sommar. Först ut är Världsstickardagen wwkipd som vi firar i butiken 10/6 kl 11-16. Biljett krävs så att vi kan fixa fika och överraskning åt alla deltagare. Missa inte detta utan boka din biljett redan idag i butiken.

Boka biljett här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *