Aktuellt, House of Hildur, Marknad

Mycket på gång i butiken

Det är roligt när våren är på gång och lite event plötsligt blir av. I helgen gästade vi Boas heminredningsbutik med en pop-up. Vi hade öppet både lördag och söndag och det kom både nya och gamla kunder. Superkul att prata garn, färger och kvaliteter.

Pop-up mitt i butiken.

Nästa helg blir det årets första marknad. Söndag 2:a april är det påskmarknad på Värmdö Bygdegård 10-16. Det ska bli roligt med mycket folk och härlig stämning.

Virkade påskägg

Sedan vilar vi upp oss några veckor, men redan 29 april så kör vi en pop-up på Nora gård kl 10-15.

Blenda Gotland ljuvligt garn

Så vi ser fram emot att packa i och ur garn mest hela våren. Men vi vill gärna träffa fler av er. Är ni ett gäng som träffas och stickar/virkar ihop och gärna skulle vilja ha besök av en garnbutik så hör av er till mig. Jag kan packa ett par väskor och göra en pop-up hos er och prata garn, mönster mm. Det måste dock vara inom ett rimligt avstånd från Värmdö. Kanske finns det några sticksugna skärgårdsbor som tycker detta låter intressant. Hör av er till mig på maria@houseofhildur.se så pratar vi ihop oss.

Sist men inte minst. Vi har fått in ett garn gjort av lavendelfibrer. Det är ett tillfälligt parti och det har gått åt som smör i solsken, så vill du få chansen att testa så ska du inte tveka utan slå till direkt. Vega Lavender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *